Despre noi

Ronega Quality vă oferă gresie şi faianţă de o calitate superioară, având mai mulţi furnizori cu renume în domeniu: Argenta Ceramica, Aparici, Azuvi etc.

Ronega Quality funcţionează începând cu anul 2017 in Cluj-Napoca, având o echipă cu experienţă în domeniul gresiei şi faianţei.

Esenta afacerii consta in producerea elementelor arhitecturale de tipul formelor din ipsos (sau ghips-carton)  – mai exact coltare, glafuri, spaleti, masti si comercializarea catre persoane juridice (depozite si magazine cu materiale de constructii, magazine de bricolaj, intermediari in constructii etc ), dar si catre persoane fizice. Produsul finit este destinat clientilor care doresc sa aiba parte de un camin confortabil, functional si modern, astfel cautand finisaje in constructii de cea mai buna calitate, care se apropie de perfectiune. Prin rolul lor atat functional, cat si estetic, produsele noastre vor reusi sa satisfaca cele mai exigente gusturi si necesitati.

 

Printre produsele noastre se vor numara:

  • coltare in L cu sau fara ranforsare, coltare in U cu sau fara ranforsare
  • glafuri de interior din ghips-carton
  • spaleti
  • masti pentru lumini indirecte
  • masti de acoperire (elemente de conditionare a aerului, tevi, senzori si alte elemente din interiorul sau exteriorul unei cladiri )

 

Toate produsele vor fi realizate din materii prime (placi de ghips-carton) achizitionate de la producatorii autohtoni  care folosesc ghips de calitate superioara in producerea placilor. Dimensiunile si grosimile placilor folosite variaza in functie de comanda si de necesitati. Pe langa placi, se vor folosi si bare de protectie – din otel, pentru ranforsarea colturilor in cazul formelor in L si in U.

 

Viziune

Viziunea societatii este de a obtine o pozitie importanta pe piata produselor din ipsos pentru constructii, de a fi  un partener responsabil si cu o seriozitate garantata pentru toti clientii sai, in ceea ce priveste produsele oferite. Pe termen lung incercam sa pastram contactul permanent cu clientii, sa observam si sa analizam atent noile tendinte ale pietei nationale si internationale in domeniu pentru a adapta cat mai bine ofertele la nevoile fiecarui client.

 

Misiune

Nucleul misiunii noastre este clientul si de aceea facem totul pentru a-i asigura cele mai bune produse de constructii,  la raportul ideal calitate-pret intr-o lume unde tehnologia este principalul motor al tuturor activitatilor si timpul este din ce in ce mai pretios. Misiunea noastra este sa demonstram ca produsele oferite sunt demne de incredere, ofera garantia calitatii si sunt solutia perfecta pentru a satisface nevoile clientului  intr-un timp cat mai scurt si cu un minim de efort pentru a obtine finisajele caminelor sau constructiilor mult dorite.

 

Strategie

Strategia pe care firma noastra se bazeaza in vederea obtinerii unui loc important pe piata produselor din ipsos pentru constructii este dotarea cu utilaje si echipamente de ultima generatie a spatiului de productie in care urmeaza sa ne desfasuram activitatea oferind o gama diversificata de produse de calitate.