Despre noi

Ronega Quality vă oferă prefabricate gips carton (rigips).

Ronega Quality funcţionează începând cu anul 2017 în Cluj-Napoca, având o echipă cu experienţă.

Esența afacerii constă în producerea elementelor arhitecturale de tipul formelor din ipsos (sau gips-carton)  – mai exact coltare, glafuri, șpaleți, măști și comercializarea către persoane juridice (depozite și magazine cu materiale de construcții, magazine de bricolaj, intermediari în construcții etc ), dar și către persoane fizice. Produsul finit este destinat clienților care doresc să aibă parte de un cămin confortabil, funcțional și modern, astfel căutând finisaje în construcții de cea mai bună calitate, care se apropie de perfecțiune. Prin rolul lor atât funcțional, cât și estetic, produsele noastre vor reuși să satisfacă cele mai exigente gusturi și necesități.

 

Printre produsele noastre se numără:

  • colțare în L cu sau fără ranforsare, colțare în U cu sau fără ranforsare
  • glafuri de interior din gips-carton
  • șpaleți
  • măști pentru lumini indirecte
  • măști de acoperire (elemente de condiționare a aerului, țevi, senzori și alte elemente din interiorul sau exteriorul unei clădiri )

 

Toate produsele vor fi realizate din materii prime (plăci de gips-carton) achiziționate de la producătorii autohtoni care folosesc gips de calitate superioară în producerea plăcilor. Dimensiunile și grosimile plăcilor folosite variază în funcție de comandă și de necesități. Pe lângă plăci, se vor folosi și bare de protecție – din oțel, pentru ranforsarea colțurilor în cazul formelor în L și în U.

 

Viziune

Viziunea societății este de a obtine o pozitie importantă pe piața produselor din ipsos pentru construcții, de a fi un partener responsabil și cu o seriozitate garantată pentru toți clienții săi, în ceea ce privește produsele oferite. Pe termen lung încercăm să păstrăm contactul permanent cu clienții, să observăm și să analizăm atent noile tendințe ale pieței naționale și internaționale în domeniu pentru a adapta cât mai bine ofertele la nevoile fiecărui client.

 

Misiune

Nucleul misiunii noastre este clientul și de aceea facem totul pentru a-i asigura cele mai bune produse de construcții, la raportul ideal calitate-preț într-o lume unde tehnologia este principalul motor al tuturor activităților și timpul este din ce în ce mai prețios. Misiunea noastră este să demonstrăm că produsele oferite sunt demne de încredere, oferă garanția calității și sunt soluția perfectă pentru a satisface nevoile clientului într-un timp cât mai scurt și cu un minim de efort pentru a obține finisajele căminelor sau construcțiilor mult dorite.

 

Strategie

Strategia pe care firma noastră se bazează în vederea obținerii unui loc important pe piața produselor din ipsos pentru construcții, este dotarea cu utilaje și echipamente de ultimă generație a spațiului de producție în care urmează să ne desfășurăm activitatea oferind o gamă diversificată de produse de calitate.